Selecteer een pagina

Over Mij

Bram van Krieken

Hi, mijn naam is Bram van Krieken en ben trotse eigenaar van Exotic World in Helmond.

Mijn passie voor terrariumdieren is ontstaan tijdens mijn opleiding (Vakbekwaam medewerker Recreatie- en gezelschapsdieren). Gedurende mijn opleiding heb ik bijna twee jaar bij een terrariumspeciaalzaak stagegelopen. Waarna ik er ook nog een jaar werkzaam was. Ik heb hier veel mogen leren, wat ik nu in mijn eigen zaak kan gebruiken.

Ik begon ongeveer zeven jaar geleden met het houden van twee baardagamen (Pogona Vitticeps). Al gauw kwam ik erachter dat ik dit leuk vond en kocht o.a. twee mopskopleguanen (Uranoscodon Superciuliosus). Niet veel later begon deze hobby grootse vormen aan te nemen. Inmiddels bezit ik zo’n 25 terraria en ca. 50 dieren, waaronder veel gifkikkers.

Naarmate ik me verder in mijn hobby verdiepte, kwam ik erachter dat er maar weinig erkende/gespecialiseerde terrariumzaken waren.  Dit was voor mij de uitgelezen kans om hierin verder te gaan.

Ik ben van mening dat, wanneer je een dier aanschaft, je goed moet worden voorgelicht, want elk dier heeft zo zijn eigen specifieke verzorging en voeding nodig. Ook is de huisvesting van essentieel belang. Vaak zie ik dat dieren in een veel te kleine huisvesting zitten en de inrichting niet helemaal optimaal is, met alle gevolgen van dien.

Ik wil met mijn zaak (aspirant) hobbyisten op weg helpen en ze enthousiasmeren over deze prachtige hobby.

 

Exotic World
Heistraat 56
5701 HP  Helmond
+31 (0)492 330967
info@exoticworld.nl

Maandag     gesloten
Dinsdag      10:00 - 18:00
Woensdag     10:00 - 18:00
Donderdag    10:00 - 18:00
Vrijdag       10:00 - 18:00
Zaterdag     10:00 - 17:00
Zondag      gesloten

© 2017 - Exotic World - Website door: Evalco.nl